Lagerhuisdebat 6 november ’t Spant

SAVE THE DATE

Alle ondernemers uit en werkzaam in Gooise Meren zijn uitgenodigd om op maandag 6 november a.s. in ’t Spant te Bussum deel te nemen aan het Lagerhuisdebat.

In aanloop naar de Gemeenteraadsverkiezingen van 21 maart 2018 organiseert de Ondernemersvereniging Gooise Meren (OVGM) wederom een Lagerhuisdebat. Ook dit keer zal het geheel geleid worden door Gijs Weenink van de Debatacademie.

Aan de hand van stellingen welke de ondernemers van Gooise Meren na aan het hart liggen zullen alle aanwezigen discussieren. Naast alle ondernemers zijn ook alle politieke partijen van Gooise Meren uitgenodigd. De stellingen worden vooraf niet bekend gemaakt.

Nadere informatie volgt spoedig.
Zet deze leuke avond in ieder geval alvast in de agenda!!

Tot ziens op 6 november in ’t Spant!

Lagerhuisdebat 6 november ’t Spant