OVGM meets MPM – UITNODIGING

Zin in een lekker middagje langs en op het water, collega ondernemers ontmoeten ( of te wel netwerken) en genieten van het  grootste sloeproeievenement van Nederland op de  Koninklijke Jachthaven in Muiden ?

Kom dan zaterdag 4 november om 14.30 uur naar Muiden. De organisatie van dit mooie evenement nodigt alle ondernemers van Gooise Meren uit op de Koninklijke Jachthaven te Muiden. De OVGM organiseert daar samen met hen een netwerkborrel: je wordt ontvangen door bestuursleden van de OVGM en de MPM (Muiden-Pampus-Muiden). Een drankje, een hapje, uitleg over de wedstrijd en de mogelijkheid om met de VIP boot of een Rib Powerboat langs de wedstrijd te varen.

De MPM is dé afsluiter van het sloeproeiseizoen in Nederland. In drie wedstrijden roeien 150 sloepen en gigs een rondje van 7 kilometer van Muiden om Pampus en weer naar Muiden.  De organisatie van de MPM biedt de ondernemers de mogelijkheid om de finish van de tweede dames wedstrijd en de start van de tweede heren wedstrijd vanaf de sociëteit  te bekijken. Vind  je het leuker om de wedstrijd vanaf het water mee te maken? Dan kan je met de VIP boot of een van de Rib Powerboaten mee het IJsselmeer op (deels afhankelijk van het aantal aanmeldingen en het weer).
Daarna staat het iedereen vrij om gezellig in de feesttent met elkaar nog wat te drinken.  Er zijn vele ondernemers en bestuursleden (waaronder de voorzitter) die meeroeien. Aanmoedigen kan natuurlijk – of daarna samen even lekker wat drinken. Neem gerust je partner en eventuele kinderen mee. Het beloofd een zeer gezellige middag te worden met veel collega ondernemers.

Aangezien heel Muiden deze dagen in het teken van MPM staat is het lastig parkeren. MPM zal zorgen voor parkeergelegenheid nabij, danwel vervoer van en naar de parkeerterreinen in de buurt.
Het is dan wel van belang dat we weten wie er komen.

Graag vernemen we indien jullie aanwezig willen zijn op deze bijzondere locatie tegenover het Muiderslot.
Aanmelden kan via relaties@ondernemersgooisemeren.nl

Wij hopen jullie te mogen begroeten……

Tot MPM!

OVGM meets MPM – UITNODIGING