ALV & 8 gouden communicatieregels

Gisteravond, dinsdag 10 april, werd de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering van de OVGM gehouden bij Graaf Floris V te Muiden.
Na alle formaliteiten, toelichting op het jaarverslagen en decharge van penningmeester en bestuur voor het gevoerde beleid het afgelopen jaar namen wij afscheid van onze penningmeester Jeroen Ekkel en duizendpoot secretaris Ineke van Bree. We gaan hen beiden missen en danken hen hiervan nogmaals voor alle tijd en energie die zij in de OVGM hebben gestoken.
Voor Jeroen hebben we een goede vervanger gevonden. Reijer Hekelaar neemt het penningmeester stokje van Jeroen over. Op de vergadering hebben we Reijer dan ook van harte welkom geheten.

Afscheid van onze duizendpoot en secretaris Ineke van Bree

Voor Ineke, die zoveel jaren enorm veel werk heeft verzet voor de vereniging hebben we nog geen vervanger kunnen vinden. Mocht u na het lezen van deze nieuwsbrief het een leuke idee vinden om ons enthousiaste bestuursteam te komen versterken als secretaris: neem dan contact op met de voorzitter: voorzitter@ondernemersgooisemeren.nl.
Ook verwelkomden wij Christa Bastiaan als nieuw bestuurslid voor de evenementen en communicatie.
Het bestuur is heel blij dat alle aanwezige leden instemden met de voorgedragen nieuwe bestuursleden.

Na deze formaliteiten de workshop “8 gouden regels voor een succesvolle communicatie”  door Gijs Weenink.

Workshop “8 gouden communicatieregels” door Gijs Weenink

Geef nooit negatieve kritiek!! Dit was één van de ‘Acht Gouden Communicatieregels’ die gisteravond, bij de workshop van Gijs Weenink, voorbij kwam. Een enorm geslaagde avond, waar ook alle leden de opdracht meekregen om elkaar eens wat meer complimenten te geven. Doen jullie mee?

We overdrijven niet als we zeggen dat echt iedereen enorm heeft genoten van deze workshop en geïnspireerd en vrolijk uiteindelijk huiswaarts keerde. Helaas, voor diegenen die er niet waren, we gaan de succesvolle workshop niet herhalen. ( En voor diegenen die er wel waren: nee dit is geen “komma-sukkel-zin” ). Donderdag 31 mei staat ons volgende enerverende event op het programma: Fiets naar je Werk Dag!  U hoort spoedig meer over het programma. Reserveer de datum (einde van de dag) alvast maar in uw agenda.

Namens het bestuur,
Brigitta Boonacker
Voorzitter

ALV & 8 gouden communicatieregels
Tags: