Hippe Haring Party in Huizen

Hippe Haring Party in Huizen

Landelijke interesse voor Gooisch society event.
HUIZEN – Op donderdag 14 juni zal in het Nautisch Kwartier in Huizen de eerste editie van de Hippe Haring Party worden georganiseerd. Een zomers netwerkfeest met DJ’s, mode en kunst voor zakelijk Midden-Nederland.

“Vaak zie je dat de traditionele haringparty’s zich op maar één specifiek soort bezoeker richten. Het zogenaamde ‘old boys network’.

Op zich niks mis mee, maar wij denken dat zakelijk Nederland inmiddels veel meer diversiteit kent. Ook jongere en vrouwelijke ondernemers vinden het leuk om naar een stijlvol netwerkfeest te gaan. Daarom draaien er deejays op onze party, zijn er trendy modeshows samengesteld door couturier Irving Vorster en is er een zeer uitgebreide foodcourt.”, vertelt initiatiefnemer Yvo van Koppenhagen namens Brands On Fire.

De bezoekers worden vanaf 17.00 uur ontvangen met een cocktail bij twee luxe bolides van hoofdsponsor Jaguar / Land Rover Serry. Vanaf dat moment is de foodcourt, met allerlei internationale gerechten geopend en zal de eerste DJ zijn set beginnen. Het hele terras zal  worden gedecoreerd om zo een mondaine sfeer te creëren. Omdat de organisatie zich qua publiciteit niet beperkt tot het Gooi trekt het geïnteresseerden uit heel Nederland.

“Het is natuurlijk geweldig dat onze locatie is gekozen voor dit Gooische evenement. Ik ben zeer onder de indruk dat dit evenement zo breed gedragen wordt. Niet alleen Jaguar / Land Rover Serry draagt haar steentje bij maar ook de Gemeente Huizen is partner. Daarnaast heeft de organisatie een enorme lijst aan ondernemersverenigingen aan zich weten te binden voor deze party. Ik heb zelfs begrepen dat er een luxe touringcar met topondernemers van de Veluwe naar de Hippe Haring Party komt. Wij zullen met ons team en de geweldige artiesten zoals topdeejay Yves Eaux, er voor zorgen dat de gasten een onvergetelijke avond hebben.”, Aldus Tim Wismeijer, van Fletcher Hotel Nautisch Kwartier.

De Hippe Haring Party wordt ondersteund door de volgende organisaties:

Avio Advocaten, B&S Media, Be United, Business Open, Carros Magazine, DSA-AVL, Eikentafels & Zo .nl, Fletcher Hotels, Gemeente Huizen, GooiZaken, Hart van Huizen, JCI Het Gooi (Junior Kamer), Ondernemers in Bedrijf, Ondernemersvereniging Gooise Meren, Pluijmert Vermogensbeheer, Pommery Champagne, Revisi, Stilla Styles (Laren), Visser Vakmensen, VVV Gooi Vecht en Zakenclub Huizen.

Kaarten voor de Hippe Haring Party op donderdag 14 juni in Het Nautisch Kwartier in Huizen kosten €25,- per stuk (inclusief cocktail) en zijn online te bestellen op  www.HippeHaringParty.nlwww.Facebook.com/HippeHaringParty

Hippe Haring Party in Huizen
Tags: