Roeiend Ondernemen – 14 juli 2018

Of je nu zelfstandig ondernemer, winkelier of zzp-er bent, samenwerken moeten we allemaal. Hoe beter de samenwerking, hoe beter de vooruitgang! Roeiend Ondernemen is een netwerkevenement dat wordt georganiseerd door Ondernemersvereniging Gooise Meren om de samenwerking tussen Muiden, Muiderberg, Naarden en Bussum te verstevigen.

En hoe kunnen we dat beter bewerkstelligen dan door met elkaar in een boot te stappen en te gaan roeien? Roeien is namelijk bij uitstek een sport waar je moet samenwerken om vooruit te komen!

Waar
Op de mooie Jachthaven van Naarden gaan we in sloepen van Sloeproeivereniging Naarden roeien met de riemen die je nodig hebt om vooruit te komen, ofwel om te kunnen samenwerken. Uiteraard is er daarna tijd en gelegenheid voor een hapje en een drankje.

Roeien Ondernemen
Ondernemen doe je niet alleen, de hele familie wordt vaak betrokken bij het ondernemerschap. Daarom nodigen we dit keer ook de gezinsleden uit. Op de haven is, behalve een aantal speelfaciliteiten, ook een klein strandje voor kinderen. Nu weet het KNMI nog van niets, maar het wordt schitterend weer, dus kom met de hele familie en laten we Roeiend Ondernemen!

Kosten
We proberen de kosten zo laag mogelijk te houden maar komen er niet onderuit om een kleine bijdrage te vragen.
Clinic Roeien: gratis
Borrel netwerk event: leden krijgen 2 drankjes van de OVGM, niet leden 1 drankje.
BBQ: leden € 5,-  , niet leden € 7,50  (kinderen tot en met 10 jaar gratis)

Netwerken
Omdat we niet iedereen tegelijkertijd in de boot kunnen zetten, zijn er 3 shifts waarop ingeschreven kan worden. De eerste shift start om 16:30 uur, de tweede om 17:30 uur en de derde shift om 18:30 uur. Daarna is er gelegenheid om te netwerken onder het genot van een drankje. Om 18:00 uur gaat de BBQ aan! Kom je het liefst alleen borrelen? Geen probleem, maar geef dat dan svp van tevoren aan.

Aanmelden
Aanmelden kan via deze link  onder vermelding van:
Ik kom (aangeven wat van toepassing is)
O – Roeien (shift 1, 2 of 3)
O – Borrel
O – BBQ

Lid van de OVGM: JA/NEE
Bedrijf
Naam
Aantal volwassenen
Aantal kinderen onder de 10 jaar
Aantal roeiers
Aantal BBQ

We zien jullie graag zaterdag 14 juli tijdens Roeiend Ondernemen!
Met vriendelijke groet,

Brigitta Boonacker
voorzitter

Roeiend Ondernemen – 14 juli 2018
Tags: