OVGM meets MPM – Wederom een groot succes!

Foto: Fred Blaas Fotografie

Roei-evenement MPM

Zon, wind, water en heel veel sportieve en vrolijke mensen. Dat werkt aanstekelijk!
Met bijna 20 ondernemers is de OVGM dit jaar tijdens het roei-evenement Muiden Pampus Muiden het water op geweest.  Bewondering van de ondernemers voor de organisatie van dit evenement wat uitsluitend door vrijwilligers wordt gerund. Maar ook enorme verbazing onder diezelfde ondernemers over de grootsheid, het enthousiasme van alle deelnemers en de ongehoorde onderlinge sportiviteit: sloeproeiers gaan op het water onderling sportief de strijd aan – maar voor de start en na de finish zijn het allemaal mensen met één doel: er samen een feestje van maken. En dat is gelukt!

Foto: Fred Blaas Fotografie

Ondernemen

Eigenlijk wel een mooie vergelijk met het ondernemende leven: ondernemers die er samen een feestje van maken maar tijdens het werk er voor henzelf het beste uithalen. Zal dat de reden zijn dat van het vijfkoppige OVGM bestuur, drie mensen (sloep)roeien? En bij drie verschillende verenigingen, maar met net zo’n gemak bij elkaar in de boot stappen als er hulp nodig is? De MPM (Muiden – Pampus – Muiden) werkt in ieder geval aanstekelijk. Er zijn mooie contacten gelegd tussen ondernemers onderling, maar ook de MPM heeft er weer een ondernemer bij die hen bij de komende editie (in 2019) gaat helpen. Hoe leuk is dat!

Meer foto’s van OVGM meets MPM zijn hier te vinden.

 

OVGM meets MPM – Wederom een groot succes!
Tags: