Oudejaarsborrel bij Bussum op IJs

Oudejaarsborrel, gezellig en druk

Voor de derde keer op rij werd de Oudejaarsborrel gehouden bij de schaatsbaan ‘Bussum op IJs’. Het was ook weer voor de derde keer op rij erg gezellig en lekker druk. Veel aanwezigen hadden hun kinderen meegenomen die naar hartenlust op de schaatsbaan rondjes reden. Binnen werd er onder het genot van een hapje en een drankje, gelachen en (niet geheel onbelangrijk) mooie ontmoetingen en contacten opgedaan. Er waren nieuwe, net gestarte ondernemers, maar ook oude bekenden én nagenoeg het voltallige college.

Burgemeester

We mochten zelfs de burgemeester ontvangen en er waren maar liefst vier wethouders. De voorzitter maakte van de gelegenheid gebruik door het aanwezige college de zorgen van het bestuur van de OVGM kenbaar te maken, wat betreft de toenemende werkdruk en het tekort aan ambtenaren. Met de fusie is er met het inleveren van maar liefst 50 FTE’s, enorm bezuinigd. Het resultaat hiervan is het enorme tekort aan menskracht en dat wordt opgemerkt door het bestuur. Een zorgelijke, niet wenselijke situatie.

Subsidie

Verder werd er even heel kort door de voorzitter het feit benoemd dat de Provincie de subsidie heeft toegekend aan de samenwerkende ondernemersverenigingen van Gooise Meren, voor het onderzoek naar het draagvlak en mogelijkheid van een ondernemersfonds voor heel Gooise Meren. Ook de gemeente betaald hier aan mee. De OVGM is trekker van dit proces wat, zoals het zich nu laat aanzien, in januari van start gaat. De voorzitter gaf aan daar erg blij mee te zijn en zij kijkt uit naar al het moois dat hier uit gaat voorkomen. Want dat er iets moois uitkomt, daar is zij van overtuigd.

 

Het bestuur van de OVGM wenst alle ondernemers van Gooise Meren, en in het bijzonder haar leden, een mooie Kerst en een gezond en fantastisch 2019!

En hou onze mailing in de gaten: er staan veel nieuwe en leuke zaken te gebeuren in 2019!

 

Oudejaarsborrel 2018               Oudejaarsborrel 2018 Oudejaarsborrel 2018

Oudejaarsborrel bij Bussum op IJs
Tags: