Samen Sneller Duurzaam, Goodiebag en nog veel meer!

OVGM gaat digitaal!

U heeft het waarschijnlijk al gemerkt, maar de Ondernemersvereniging Gooise Meren gaat digitaal!

Niet alleen zijn wij achter de schermen druk bezig om de Goodiebag uit te rollen, ook de website krijgt zo langzamerhand een nieuwe ‘look’. Kijk bijvoorbeeld eens naar de ledenlijst. Een overzichtelijke lijst van bedrijven die zijn aangesloten bij de OVGM. Nog niet alle bedrijven hebben hun logo toegevoegd. Dat kan met de login-gegevens, die via de mail verstuurd zijn, onder het kopje Mijn OVGM/bedrijfsgegevens.

De Goodiebag

OVGM GoodieBag

Drie weken geleden lanceerden wij tijdens het Samen Succesvol Ondernemen Event de OVGM Goodiebag. Inmiddels hebben alle leden van de OVGM een tijdelijk wachtwoord in hun e-mailbox ontvangen. Er hebben ook al een aantal ondernemers hele mooie aanbiedingen in de Goodiebag gestopt. Van een mooi vergaderarrangement bij Plofhuis 3, een gratis lichtadvies of korting op een bedrijfsfilm, tot een Lenovo laptop (uiterst laag geprijsd), 2 uur gratis virtuele assistentie of een prachtige slaapzak…. en nog veel en veel meer! Kijk zelf eens op de pagina!

Heb je het tijdelijke wachtwoord wel ontvangen maar heb je nog niet ingelogd? DOEN!!  Maak je eigen blijvende wachtwoord aan en plaats een product of dienst tegen korting in de Goodiebag. Vervolgens kan je gebruik maken van de aanwezige aanbiedingen én kunnen je collega leden gebruik maken van jou aanbieding!

Heb je geen tijdelijk wachtwoord ontvangen en ben je wél lid van de OVGM? Neem dan direct contact op met onze secretaris, Christa Bastiaan. Dat kan door te mailen naar secretaris@ondernemersgooisemeren.nl, of bel naar 035 200 24 79.

We zitten nog in de beginfase van alle mogelijkheden met de Goodiebag en kunnen daarom kinderziektes nog niet helemaal uitsluiten. Loop je ergens tegenaan, of heb je opbouwende op- of aanmerkingen? We horen het graag!

Ben je geen lid van de OVGM, maar heb je wel een leuke aanbieding (of wil je gebruik maken van een aanbieding)? Dan zal je eerst lid moeten worden van de OVGM. En dat kan al al voor € 50,- in de maand.

Lid worden kan HIER

Herijking Gebiedsvisie Centrum Bussum

Alle ondernemers van het centrum van Bussum hebben begin april van de voorzitter via de e-mail de Herijking Gebiedsvisie Centrum Bussum toegezonden gekregen met daarbij de vraag uiterlijk 15 april hun visie op dit stuk aan de OVGM kenbaar te maken. Het bestuur ontving vele goede inhoudelijke reacties en heeft deze verwerkt tot een gebundelde zienswijze. De beleidsambtenaren hebben toegezegd de gebundelde visie te verwerken in de Nota zienswijzen welke aan het college en de raad wordt toegezonden. De gemeente houdt het bestuur op de hoogte van de verdere gang van zaken. Uiteraard houden wij u allen op de hoogte.

Samen Sneller Duurzaam

Donderdag 18 april was de voorzitter aanwezig bij het Transitie Café van Samen Sneller Duurzaam in het gemeentehuis. Een druk bezochte avond. Brigitta Boonacker (OVGM) en Yvette de Vries (FIN) zegde toe te gaan onderzoeken in hoeverre beide ondernemersverenigingen kunnen samenwerken en de krachten kunnen bundelen in het verduurzamen van ondernemen, ondernemingen en het enthousiasmeren van ondernemers hiervoor.

Jan Franx

Afgelopen donderdag 25 april was iedereen in de gelegenheid om afscheid te nemen van oud wethouder Jan Franx. Hij is benoemd tot waarnemend burgemeester van de gemeente Koggenland. Als OVGM hebben we niet veel contact gehad met Jan Franx, maar het contact dát er was, was altijd goed, pragmatisch en bovenal prettig. Wij wensen Jan Franx dan ook vanaf deze plek heel veel plezier en succes in zijn nieuwe functie. Hij past je!

Hans van der Ree

Vrijdag 26 april regende het niet alleen (regen)water, maar ook lintjes. Voorzitter van Pro Bussum, Hans van der Ree, is daarbij koninklijk onderscheiden in de Orde van Oranje-Nassau. Vanaf deze plek feliciteren wij Hans met deze terechte onderscheiding. Wij kijken uit naar nog een aantal jaren prettig en constructief samenwerken. Want dat is wat wij de afgelopen periode al zeker  met Hans hebben gedaan.

Samen Succesvol Ondernemen in Muiden

Donderdag 14 mei is de volgende Samen Succesvol Ondernemen Event. Dit keer bij Brasserie Herengracht in Muiden. Vanaf 17.00 uur staat de deur voor iedereen open. Rond 19.30 uur sluiten we weer af.  Uiteraard zullen we deze keer ook weer aandacht aan de Goodiebag besteden, maar wij zullen ook een inhoudelijk onderwerp aansnijden. Wat dat wordt, dat houden wij nog even onder de pet.

Wij hopen iedereen in Muiden te mogen treffen. En hoewel Muiden en parkeren wat lastig lijkt, valt dit echt heel erg mee. Dus laat je daar niet door weerhouden. (Met de auto A1 afslag Muiden/Weesp. Betaald parkeren op de Herengracht en directe omgeving. Gratis parkeren (grote parkeerplaats kruising Mariahoeveweg / Lange Muiderweg) op slechts 4 minuten lopen).

Rest mij iedereen een gedenkwaardige 4 mei en een mooie 5 mei toe te wensen. Dat een ieder zich realiseert dat vrijheid, democratie en vrijheid van meningsuiting niet vanzelf komen en blijven maar soms bevochten en in ieder geval bewaakt en bewaard dienen te worden.

Ik hoop een ieder donderdag 14 mei de hand te mogen schudden!

Brigitta Boonacker
Voorzitter

Samen Sneller Duurzaam, Goodiebag en nog veel meer!
Tags: