Samen Succesvol Ondernemen – 11 juni Muiderberg

Dinsdag 11 juni – de 2de dinsdag van de maand en wederom tijd voor Samen Succesvol Ondernemen. Dit keer bij de Zeemeeuw in Muiderberg – ook dit keer weer uitermate gastvrij ontvangen door het team van de Zeemeeuw op een zonovergoten terras. En dat lieten velen zich niet ontzeggen. Wederom vele leden, maar ook weer nieuwe gezichten, die we hopelijk terug zien, een uiterst kort woordje van de voorzitter en dit keer een pitch van Swim to Fight Cancer Gooise Meren.

Swim to fight cancer

Om met dit laatste direct maar met de deur in huis te vallen. Normaliter geven we een ondernemer de mogelijkheid tot een pitch – maar dit keer wilden wij dit mooie en vooral ook goede initiatief een podium geven.
Op zaterdag 7 september duiken zoveel mogelijk mensen de Vecht in om een vuist te maken tegen kanker. Vanaf de KNZ&RV in Muiden gaan ze te water voor een Volwassenen Swim (vanaf 16 jaar, 2000 m) en een Kids Swim (vanaf 10 jaar, 500 m). Ook onze burgemeester Han ter Heegde zwemt mee. En waarom doen zij dat?
Eén op de drie mensen krijgt kanker, en dat worden er elk jaar meer. Over ca 10 jaar is de verwachting dat 1 op de 2 mensen in zijn leven gediagnosticeerd wordt met deze ziekte. Maar samen kan ervoor gezorgd worden dat kanker in de toekomst geen dodelijke ziekte meer is. Want onderzoek naar kanker loont! Steeds minder mensen sterven namelijk aan kanker en er worden ieder jaar weer betere medicijnen ontwikkeld die patiënten een langer en beter leven geven.
Als ondernemersvereniging roepen wij al onze leden, maar uiteraard ook niet leden op om mee te zwemmen of deze actie anderszins te ondersteunen. Dat kan natuurlijk door een financiële ondersteuning/sponsoring maar ook door producten of diensten aan te bieden aan de organisatie. Maar natuurlijk is meezwemmen alleen of met je team/bedrijf het allerleukst. Dus meld je aan – individueel of als team – haal zoveel mogelijk geld op en zwem mee. En ben je nou niet zo’n zwemmer? Help in de organisatie, óf word sponsor, donateur of vrijwilliger. Zorg dat je erbij bent, want samen maak je het verschil!
Voor meer informatie, inschrijvingen of donaties, ga naar www.swimtofightcancer.nl/gooisemeren 

Gemeentebreed Ondernemersfonds

De verkennende gesprekken met vele ondernemers uit onze gemeente zijn in volle gang. Aan het einde van de zomervakantie verwachten wij de uitkomsten van deze gesprekken. Wij wachten vol verwachting af. Het bestuur van de OVGM is van mening dat een gemeentebreed ondernemersfonds voor de hele gemeente enorm veel voordelen heeft en alle ondernemers veel te bieden heeft. En boven alles zou het de samenwerking en het gezamenlijke netwerk enorm ten goede kunnen komen. En wat betreft dat laatste: het netwerk van iedere ondernemer kan niet groot genoeg zijn.

Zomerborrel

In het kader van het grote netwerk: onze penningmeester, Reijer Hekelaar – Pyxis, nodigt alle leden van de OVGM uit om langs te komen op de zomerborrel die zij organiseren samen met Koopmanschap Glas en Autobedrijf De Groot uit Naarden (beide FIN leden) op woensdag 19 juni. Vanaf 17.00 uur bent u welkom op de Kobaltstraat 15C in Naarden. In verband met de catering vragen zij wel om je van te voren even aan te melden.

Goodiebag

OVGM GoodieBagAl in de Goodiebag gekeken? Heb je er zelf nog niet ingezet – ga dat dan doen. Na de zomervakantie gaan wij – het bestuur – actief marketing rondom de aanbiedingen in de Goodiebag uitvoeren. Dus zet je product of dienst met een mooie dienst in de Goodiebag!
Vragen, loop je ergens tegen aan (de laatste technische bugs en problemen worden “as we speak” opgelost)? Mail of bel onze secretaris dan even: secretaris@ondernemersgooisemeren.nl of 035 200 2479

Samen Succesvol Ondernemen 9 juli

Ook de OVGM gaat de zomer en de vakantieperiode inluiden en het eerste half jaar van 2019 afsluiten. Dat doen we op onze Samen Succesvol Ondernemen van juli: 9 juli en dit keer in Bussum. En ook dit keer een pitch.

Tot slot, team van de Zeemeeuw hartelijk dank voor de gastvrijheid en wederom het gezellig samenzijn op jullie prachtige locatie en achteraf het heerlijke eten – tot ziens!

Tot snel en tot ziens op 9 juli in Bussum

Vriendelijke groet,
Brigitta Boonacker

Samen Succesvol Ondernemen – 11 juni Muiderberg