Vinden & binden & SSO

De zomervakantie staat bijna voor de deur, nog 2 weken en dan begint de zomervakantie in regio Noord – waar wij in wonen. Voor degenen met kinderen doorgaans de periode om op vakantie te gaan – mits het werk dat toelaat. Tot die tijd nog een aantal leuke zaken.

Vinden en binden

Voor ondernemers met werknemers en/of ondernemers die op zoek zijn naar werknemers organiseert het Werkgeversservicepunt 19 september een (gratis) congres in het ’t Spant!

‘Vinden en binden’, zo doe je dat op de arbeidsmarkt, biedt een interactief programma van 2,5 uur waarin je bij gepraat over de huidige arbeidsmarkt, krijg je creatieve oplossingen voor het opleiden en werven van nieuw personeel, delen collega werkgevers hun visie over inclusief werkgeverschap en kan je vanuit je persoonlijk ervaringen meepraten over het nut en de noodzaak van het ‘inclusief ondernemen. Er wordt afgesloten met een netwerkborrel.
Bekijk hier het volledige programma.

Praktische informatie:
Datum: 19 september
Locatie: Spant! Bussum
Inloop: vanaf 17.00 uur
Start programma: 18.00 uur
Einde programma: 21.30 uur

Meld je hier aan voor dit gratis congres.
( De eerste 150 gasten ontvangen het boek “T is groen en groener wordt het niet” van keynote spreker Leen Zevenbergen. )

Samen Succesvol Ondernemen 9 juli

Dinsdag 9 juli is het wederom de 2de dinsdag van de maand. Dit keer strijken we neer in Bussum en zijn we te gast bij Archibald, Brinklaan 25 te Bussum. Vanaf 17.00 uur ben je welkom en ontvangen wij iedereen. Uiteraard zal rond 18.00 uur de voorzitter een kleine update geven over de lopende en belangrijke ondernemerszaken in Gooise Meren, waarna ook dit keer weer een ondernemer een korte pitch zal geven. Wij sluiten om 19.30 uur af.

De voorgaande keren bleven vele ondernemers, spontaan, samen gezellig eten op de betreffende locaties. Ook Archibald leent zich daar goed voor.

Na deze SSO gaan ook wij even op vakantie. Dat betekent dat er in augustus geen SSO is. Wij starten weer in september, de 10de ook dit keer weer bij SIEM op de Marktstraat 41 in Naarden.

Het bestuur hoopt een ieder 9 juli te mogen ontmoeten bij Archibald!

Vinden & binden & SSO
Tags: