We zijn er weer!

De scholen zijn weer begonnen, de rust rondom de vakantieperiode is voorbij en ook wij, het bestuur van de Ondernemersvereniging Gooise Meren (OVGM) zijn weer present!

Geen inhoudelijke mededelingen maar wel een aantal leuke zaken voor in de agenda

  • zaterdag 7 september: Swim to Fight Cancer Gooise Meren in Muiden  – zie ook ons verslag van Samen Succesvol Ondernemen 11 juni.
  • dinsdag 10 september: Samen Succesvol Ondernemen bij de Zeemeeuw in Muiderberg.
  • donderdag 19 september: Vinden en binden – (gratis) ondernemers congres in ’t Spant  voor inclusief werkgeverschap. Meer informatie en aanmelden kan hier.
  • zaterdag 28 september: Te Land, ter zee en in de lucht in Naarden: ter ere van het 40-jarige bestaan van Ronde Tafel 141 Gooi/Eem wordt een editie georganiseerd van het bekende Te Land, Ter Zee en in de Lucht – Fiets ‘m erin evenement.  In de jachthaven van Naarden zullen zo’n ongeveer 40 teams deelnemen die elk van de baan af zullen gaan teneinde een zo snel mogelijke tijd neer te zetten.  Alle opbrengsten gaan naar de Stichting Opkikker.  Verder heeft het evenement als doel om er een mooie dag voor het hele gezin van te maken. Op het terrein zelf zullen diverse stands aanwezig zijn om niet alleen het vermaak te aanschouwen maar ook om de innerlijke mens van het nodige te voorzien.
  • dinsdag 8 oktober: Samen Succesvol Ondernemen bij SIEM in Naarden.  

We zijn er weer!