Oudejaarsborrel en Samen Succesvol Ondernemen

Dinsdag 10 december hielden wij onze traditionele Oudejaarsborrel bij Bussum op IJs. Zeer druk bezocht en heel gezellig. Er werd geschaatst door de ‘ondernemende kinderen’ en vanaf 17.30 uur liep het lekker vol. Vele ondernemers uit de hele gemeente, burgemeester, wethouders, beleidsmedewerkers, de accountmanager ondernemers – iedereen was aanwezig.  Een mooi moment waarop we even stil konden staan op het vertrek van onze Dorpsmanager Ellen van Vossen.  We gaan Ellen ontzettend missen.  Haar energie en positiviteit, haar goede “out off the box” ideeën en haar enorme deskundigheid en netwerk, we gaan het missen. Ellen heeft enorm veel voor elkaar gekregen. Doordat veel van haar werk vooral achter de schermen plaats vindt en vond niet altijd zichtbaar. En juist dat, gecombineerd met haar enorme bevlogenheid en vastberadenheid, heeft het niet altijd makkelijk gemaakt.
Wij hebben ter plekke de burgemeester en aanwezige wethouders dan ook geadviseerd Ellen in het nieuwe jaar eens uit te nodigen en haar te laten vertellen hoe zij denkt dat de toekomst er uit gaat zien qua economische vitaliteit van Gooise Meren, over haar visie en haar ideeën.  Hopelijk nemen raad en college dit advies ter harte.

Ondernemers pitch – Beemotion

Op de Oudejaarsborrel ook weer een korte ondernemers-pitch en een première.
De pitch werd dit keer gehouden door Beemotion uit Bussum. Beemotion verzorgt o.a. bedrijfsfilms en animaties. Tevens zijn zij de filmische hofleverancier van de OVGM: zij leveren iedere week de 1-minuut filmpjes “Ondernemer in Beeld”.  Deze beelden spreken voor zich en geeft iedereen een idee van de mogelijkheden en het vakmanschap van de heren van Beemotion, Bert Penraat en Erik Louw.
Inmiddels staan er daarvan 4 online: Brownies & Downies, Eurofa Telecom, ByHeino en Studio Harm Hasenaar. Iedere dinsdag stelt een OVGM lid zich voor aan de hand van steeds dezelfde vragen.
De première betreft het promo filmpje dat Beemotion en de OVGM samen hebben gemaakt.
Tot slot: ook de nieuwe header van de website is van de hand van Beemotion!

Ondernemer in het zonnetje

Om de twee weken zetten wij op donderdag een ondernemer in het Zonnetje. Daan Gorter, een van onze leden van de communicatie commissie, verzorgt deze mooie interviews. Inmiddels zijn er twee ondernemers in het zonnetje gezet: 4Lunch en Medi Optiek.

2020

De OVGM kijkt terug op een zeer mooi jaar. In toenemende mate werden onze bijeenkomsten bezocht en ook online neemt de aandacht hand over hand toe. Een enorm compliment voor onze communicatie commissie: Christa Bastiaan, Erik Louw en Daan Gorter verzetten bergen en leuk enthousiasmerend werk.
2020 wordt een bijzonder jaar. Wij bestaan 50 jaar en het hele jaar zal in het teken daarvan staan, met als absolute hoogtepunt natuurlijk 24 oktober – ons jubileumfeest in ’t Spant.

Rest ons, het bestuur, iedereen alvast een gezellige kerst te wensen en een fantastisch ondernemend 2020!
Wij zijn er weer met Samen Succesvol Ondernemen op dinsdag 11 februari 2020. Onder andere zal dan een schitterend boek over ondernemen en ondernemers in het Gooi gepresenteerd worden.

FIJNE FEESTDAGEN!

Oudejaarsborrel en Samen Succesvol Ondernemen