Ambiance Van der Wal zonwering in ’t zonnetje

De OVGM is op bezoek bij Daniel en Jeffrey van Ambiance Van der Wal zonwering

Wij spreken met Daniel en Jeffrey over Ambiance Van der Wal zonwering dat gespecialiseerd is in binnen en buitenzonwering en woninginrichting.

” Van een huis een thuis maken” met service en kwaliteit.

Daniel de Wild – Eigenaar

Eigenaar

Daniel de Wild

Sinds wanneer

2004

Hoeveel mensen werken er

50

Wat doe je

Wij leveren, monteren, plaatsen zonwering en woninginrichting in de breedste zin van het woord. Denk hierbij aan tapijt, gordijnen, raambekleding, zonweringen voor binnen en buiten tot overkappingen voor in de tuin.

Waar ben je te vinden

In Bussum op de Oud Bussumerweg 24. Andere vestigingen zijn te vinden in Hilversum, Laren, Baarn en de Bilt.

Waarom ben je Ambiance van der Wal begonnen?

Het bedrijf bestond al. Het is in 1929 opgericht door de Heer van der Wal.
Daarna is mijn vader in de onderneming gekomen en zo via hem, vader op zoon heb ik de onderneming in 2004 overgenomen.

Links Jeffrey Vreeken manager zakelijke markt en rechts eigenaar Daniel de Wild

Waarin onderscheidt Ambiance van der Wal zich?

Wij zijn al 90 jaar de specialist op het gebied van zonweringsoplossingen in het Gooi en omstreken. Wij vinden het belangrijk dat onze klanten, zowel particulier als zakelijk, een excellente en professionele totaalbeleving ervaren. Door middel van persoonlijk contact, vriendelijke monteurs en kundige montage stellen wij de klant centraal. Naast maatwerk producten leveren wij ook maatwerk totaaloplossingen, volledig naar de wens van de klant, niets is dus te gek!

Hoe kom je aan klandizie?

Het grootste deel van onze klanten komt bij ons terecht door goede ervaringen van onze bestaande klanten. Deze mond-tot-mondreclame is voor ons essentieel. Wij streven naar het leveren van de beste kwaliteit, zowel op productniveau als in onze dienstverlening en communicatie. 

Zakelijk benaderen we diverse branches. Voor deze branches kunnen we diverse werkzaamheden verrichten zoals onderhoud, reparaties of nieuwe producten plaatsen. 

De winkels geven een realistisch beeld van wat er mogelijk is, doordat de puien worden nagebouwd van woningen uit de omgeving.

Door lid te zijn van de ondernemersvereniging kunnen lokale samenwerkingen worden verstevigd. Daarnaast wordt je in een lokaal netwerk opgenomen met ondernemers die elkaar kunnen inspireren

Waar ben je het meest trots op?

De kwaliteit en service die we leveren.
Van een huis een thuis maken en of dat nou is door een zonnescherm te plaatsen waardoor de kinderen buiten in de schaduw kunnen spelen of dat dit een scherm is waardoor mensen bij mooi en slecht weer buiten kunnen zitten. Je helpt iemand aan kwalitatieve producten waar zij 20 en soms wel 30 jaar plezier aan beleven.

Een tip voor andere ondernemers?

Blijf doen wat je heel goed kan, en blijf ook de focus houden op je core business.

De winkel in Bussum aan de Oud Bussumerweg 24

Waarom lid van de OVGM?

Ambiance van der Wal is voornamelijk bekend onder de particulieren in Gooise Meren. 

Door lid te zijn van de ondernemersvereniging kunnen lokale samenwerkingen worden verstevigd. Daarnaast wordt je in een lokaal netwerk opgenomen met ondernemers die elkaar kunnen inspireren, iets wat voor de ontwikkeling van een zakelijke tak alleen maar positief kan uitvallen. 

Op de agenda bij de OVGM?

Duurzaamheid en mobiliteit.

Ambiance Van der Wal zonwering in ’t zonnetje