Business Hustlers in ’t zonnetje

De OVGM is op bezoek bij Babs van Business Hustlers

Wij spreken met Babs over haar bedrijf Business Hustlers waarmee zij bedrijven helpt in het klantgericht en duurzaam opschalen.

Ik ben snel thuis in de wereld en de cultuur van de bedrijven waarmee ik werk en kan daardoor snel ontzorgen.

Babs – Eigenaar

Eigenaar

Babs van Gisbergen

Sinds wanneer

2013

Hoeveel mensen werken er

1

Wat doe je

Bedrijven in het mkb, startups en eenmanszaken helpen bij het duurzaam en klantgericht opschalen.

Waar ben je te vinden

Waarom ben je Business Hustlers begonnen?

Ik ben ondernemer geworden, omdat ik ondernemen geweldig vind.
Zelfs toen ik in dienst was heb ik er altijd voor gezorgd dat ik kon ondernemen binnen de organisatie.

Ik ben Business Hustlers begonnen omdat ik er heilig in geloof dat je ondernemen niet alleen kunt en je niet alles zelf kunt doen.
En ook dat er toch nog veel bedrijven zijn die de commerciële genen missen om snelle slagen te kunnen maken.

Ik ben Business Hustlers begonnen omdat ik er heilig in geloof dat je ondernemen niet alleen kunt en je niet alles zelf kunt doen.

Waarin onderscheidt Business Hustlers zich?

Ik heb een 3 stappen methode ontwikkeld: Business scan, klant validatie en een groeiplan en het mooie is dat met deze drie stappen iedere ondernemer kan opschalen. Daarnaast zit het hem ook een beetje in de persoon die ik ben.
Ik ben namelijk flexibel, ik kan goed meekomen, ik ben een goede sparringspartner en ik ben niet voor een gat te vangen. Daarnaast ben ik snel thuis in de wereld en de cultuur van de bedrijven waarmee ik werk en kan daardoor snel ontzorgen.

Hoe kom je aan klandizie?

Voornamelijk mond-tot-mond reclame, LinkedIn, netwerken en uiteraard mijn klanten waar ik vervolgopdrachten voor uitvoer. Ik schroom ook niet om te vragen of iemand nog een opdracht heeft.

Luister naar en praat met je klant!

Waar ben je het meest trots op?

Dat ik van elke opdracht kan leren. In december ben ik begonnen als manager new business voor een stichting die zich inzet voor vluchtelingen en nieuwkomers en daardoor merk ik dat ik mijn zakelijke richting misschien ook wel ga aanpassen met meer bedrijven die een sociale impact willen hebben.

Een tip voor andere ondernemers?

Luister naar en praat met je klant. Vraag hem/haar wat ze aantrekt of afstoot. Zowel in positieve als negatieve gevallen.

Waarom lid van de OVGM?

Ik ben sinds een jaar weer terug in het Gooi na bijna dertig jaar in Amsterdam te hebben gewoond/gewerkt en wil graag hier mijn netwerk uitbreiden.

Op de agenda bij de OVGM?

Dieper in gaan op de materie. Waar lopen ondernemers in het Gooi ten opzichte van de ondernemers in de rest van Nederland tegenaan en hoe ga je hiermee om?

Business Hustlers in ’t zonnetje