OVGM nieuwsbrief juni 2020

Horeca Gooise Meren

Na 2 weken dagelijks intensief overleg en contact met gemeente en horecaondernemers van Gooise Meren gingen afgelopen maandag om 12.00 uur de deuren van de horeca weer open. Mede dankzij het mooie weer een groot succes. Vele creatieve oplossingen en een goede samenwerking met de afdeling vergunningen en de accountmanager ondernemers van de gemeente heeft tot mooie oplossingen geleid waardoor binnen de 1,5 meter regels goed gewerkt en genoten kon en kan worden. Wij houden de vinger uiteraard aan de pols.

Corona loket OVGM

Het digitale corona loket van de OVGM is een succes geweest. Bijna 100 vragen en dito ondernemers richten zich tot ons. Op dit moment zien we het aantal vragen “opdrogen”.  We hopen dat dit een teken is dat de meeste ondernemers een weg weten te vinden met hun onderneming tussen regelgeving, financiële tegemoetkomingen maar ook mogelijk door hun bedrijf anders in te richten en/of de bakens wat te verzetten. Ook hier houden wij de vinger aan de pols.

Best of Bussum

In Bussum centrum is niet stilgezeten. De actie Best of Bussum is opgezet en is vanaf dag 1 een groot succes. Met Best of Bussum kunnen klanten hun bonnetjes vanaf € 10,– van de winkels uit het centrum van Bussum inscannen dan wel doorsturen via whatsapp naar een centraal punt. Iedere week worden onder al die inzendingen bijna 100 prijzen verloot. Deze actie duurt 8 weken.  Bij succes wordt gekeken hoe hier een vervolg aan te geven.
Meer info is te vinden op de Facebookpagina en het instagramaccount van Best of Bussum of via de evenementen coördinator Ellen Hazenberg .

Gemeentebreed Marketing Bureau

Eén organisatie op het gebied van marketing en promotie voor heel Gooise Meren. Daarover wordt op dit moment volop nagedacht.  

Want door krachten te bundelen kunnen we onze gemeente aantrekkelijker op de kaart zetten! En dat biedt kansen in vele opzichten, om er te ondernemen, te wonen, te recreëren en te bezoeken.

Wij, de OVGM en de gemeente,  nodigen je van harte uit om met ons mee te denken over een nieuwe overkoepelende marketingorganisatie. Over de rol van de organisatie in het algemeen, maar ook wat deze organisatie voor uw onderneming, activiteit of evenement kan betekenen.

Nu, in deze bijzondere tijd, en in de toekomst. Vult u onze enquête in? 

Meer informatie en de enquête vindt je ook op de website van de gemeente.

OVGM nieuwsbrief juni 2020
Tags: