Wat doen wij voor jullie – Coronaloket

Beste ondernemers,

Helaas is het weer zover: het toenemend aantal infecties, ziekenhuisopnames en IC opnames heeft de overheid er toe gedwongen allerhande maatregelen te treffen. We vertellen daarmee niets nieuws.

Onderstaand het filmpje wat we op de warmste dag van september opnamen. Wat is er veel veranderd! Behalve onze boodschap: succesvol ondernemen doe je samen, juist nu!


Wat doen wij voor jullie?

Ons Corona loket is nog steeds open en alle deskundigen staan met raad voor jullie klaar.
Ook staan we in nauw wekelijks contact met de gemeente. Heb je vragen aan of voor de gemeente? Mail dan naar de accountmanager ondernemers Danja van Rijn: d.vanrijn@gooisemeren.nl

T.a.v. de regels die beschikbaar zijn: kijk zelf ook goed welke er zijn en wat ze inhouden. De link naar de regels staat op onze website.
Onze deskundigen staan klaar voor individuele vragen die de Corona regelgeving overstijgen. Schroom niet te vragen! Mail naar coronaloket@ondernemersgooisemeren.nl

Verder bieden wij jullie ons grote (ondernemers) netwerk aan. Maak gebruik van ons social media platform, lever berichten aan en wij verspreiden ze voor je. Maar ook de Goodiebag is een uitermate mooi medium waar jullie elkaar kunnen vinden.
Wil je jezelf in het zonnetje gezet hebben of nog meer in beeld gebracht hebben? Laat het ons weten en we maken samen een mooie blog of een mooi filmpje welke via onze (social) media kanalen verspreid worden. En, alles gratis voor leden!

Geen lid? Maar toch een professioneel filmpje of een mooi artikel over je bedrijf en verspreiding in een groot netwerk? Voor € 50,- per jaar ben je lid en helpen wij je.

Voor nu stay safe en heel veel sterkte.
Houd je mailbox en onze social media goed in de gaten voor verdere berichtgeving.

Wat doen wij voor jullie – Coronaloket