Kerst 2020

Zo aan de vooravond van Kerst staat de wereld er ineens weer heel anders voor. Op de avond van de persconferentie waren wij om 18.30 uur in de Raadzaal samen met de burgemeester en de wethouder economie, Alexander Luijten. Na samen de persconferentie gehoord te hebben, hebben we gezamenlijk gesproken hoe de gemeente de ondernemers kan ondersteunen. Als OVGM hebben wij de gemeente de suggestie gedaan om om de week even kort met elkaar te schakelen om zo de vinger aan de pols te houden hoe het met de ondernemers gaat. Ook hebben wij benadrukt dat we nu al met elkaar moeten gaan nadenken hoe we straks weer “los kunnen” en hoe dat te reguleren. Het was een goed en prettig gesprek wat zeker een gevolg gaat krijgen.

Als OVGM hebben wij nog steeds ons corona loket voor alle ondernemers actief. Heb je vragen waar je geen antwoord op krijgt via de reguliere kanalen? Stel ze via coronaloket@ondernemersgooisemeren.nl  en wij helpen je verder.

Klik op de afbeelding voor de geldende maatregelen

Achter de schermen zijn wij drukdoende samen met de gemeente toe te werken naar een bestuur voor de nieuw op te richten marketing organisatie voor heel Gooise Meren. Ook de Vlietlaan inrichting en renovatie is een groot punt van aandacht. Het wel en wee daarvan valt ruimschoots in de media te volgen.

Reikhalzend kijken ook wij uit naar 2021 waarin wij hopen elkaar weer fysiek te mogen treffen. Wat hebben we dát gemist. Maar laten we vooral kijken naar de zaken die wél kunnen! Wij stellen ons netwerk ter beschikking voor al onze leden: wil je in beeld gebracht, in het zonnetje gezet, vertellen hoe het nu met je gaat of gewoon iets met je collega’s delen (een idee, een vraag, een suggestie). Mail het ons! En wij zetten het door in al onze social media kanalen!

Iedereen heel goede kerstdagen – de tafel zal iets minder vol zijn, maar de verbinding zoeken met elkaar kan ook op andere manieren. Wees creatief, denk om, en geniet van wat we hebben.

Succesvol ondernemen, dat doe je samen! Juist nu!

Alle goeds en tot snel!

Brigitta Boonacker,
Voorzitter

Kerst 2020
Tags: