Hoe gaat het met Business Hustlers?

De OVGM in gesprek met Business Hustlers

Wij spreken met Babs van Gisbergen. Wat zijn de inspiratiebronnen en leringen van het afgelopen jaar van deze sociale ondernemer met een groen hart?

Eigenaar

Babs van Gisbergen

Branche

Zakelijke Dienstverlening

Waar is je bedrijf gevestigd?

Bussum

Hoe gaat het met jou en je bedrijf?

Na de eerste schok, volgde een intensieve periode van thuisscholen en verdwijnende omzet. Corona heeft mij financieel hard geraakt, maar nu gaat het goed. Financieel ben ik aan het opkrabbelen en ik doe dat met allemaal mooie, duurzame en lokale klanten en projecten. Het gaat dus eigenlijk heel goed!

Wie of wat heeft jou het meest geïnspireerd de afgelopen maanden?

Ik heb gedurende de afgelopen maanden veel ondernemers (beter) leren kennen die mij geïnspireerd hebben en me (indirect) helpen te zijn waar ik nu ben. Ondernemers die niet de omzet voorop zetten maar het groen (Regina Berends), of het sociale aspect van ondernemerschap (Marnix Geus).

Heb je tips voor andere ondernemers?

Zoek het lokaal! Steun andere ondernemers in je directe omgeving door zaken met hen te doen in plaats van grootstedelijke concurrenten. Deel je kennis en netwerk met elkaar, wees niet bang voor openheid en concurrentie. Samen zijn we echt sterker.

Deel je kennis en netwerk met elkaar, wees niet bang voor openheid en concurrentie. Samen zijn we echt sterker!

Babs van Gisbergen

Wat heeft volgens jou, Corona ons geleerd? 

Corona leert ons nog elke dag dat we het samen moeten doen, dat we als ondernemer lokale samenwerkingen moeten zoeken en moeten leren van elkaar. Ook vraagt deze tijd enorm veel flexibiliteit, creativiteit en geduld van ons als ondernemers en als mens.

Hoe zie jij de toekomst?

Ik heb vertrouwen in de toekomst, heb mezelf omringd met slimme, creatieve en mooie mensen met wie ik samen bouw aan een groener en socialere gemeenschap. En dat voelt goed!

Wie van de OVGM zou jij dit interview ook willen laten invullen?

Regina Berends van AltijdWerkplaats

Hoe gaat het met Business Hustlers?
Tags: