Algemene Ledenvergadering OVGM

Vorig jaar waren we precies op tijd met het houden van onze algemene ledenvergadering. Onwennig en wat lacherig gaven we elkaar geen hand, hoestten we in onze elleboog en hadden we werkelijk nog geen enkel idee wat ons boven het hoofd hing.

We zijn een jaar verder. Er is bizar veel gebeurd. Ons jubileumfeest hebben we moeten uitstellen en er is geen enkele fysieke bijeenkomst geweest en voorlopig zit dat er waarschijnlijk ook niet in. En een jaar verder betekent ook een jaar weer afsluiten.

Dat gaan we toch doen. Inmiddels zijn we zo geroutineerd in het houden van videovergaderingen dat we besloten hebben onze Algemene Ledenvergadering gewoon te houden en dat per videovergadering te doen.

Daarom zet alvast in de agenda:  dinsdag 9 maart vanaf 19.30 uur.
Houdt onze website en je mailbox in de gaten daar is de uitnodiging tijdig in te vinden.

Vriendelijke groet
Brigitta Boonacker
Voorzitter

Algemene Ledenvergadering OVGM