Gooi en Vechtstreek werkt door!

Heb je (tijdelijk) extra personeel nodig? Of heb je juist, door alle maatregelen, te veel personeel? Wil je (nog) meer weten over welke steunmaatregelen eventueel op jou van toepassing zijn?

Vanuit Gooi en Vechtstreek werkt door worden werkgevers met elkaar verbonden om mensen van werk naar werk te begeleiden. Soms tijdelijk, soms blijvend. Heb je teveel of te weinig personeel? Neem contact op met en je wordt gebeld.

Je kunt bij ditzelfde loket ook terecht voor vragen over de verschillende steunmaatregelen. Daarvoor hebben wij zelf trouwens ook een coronaloket!

Binnenkort meer informatie voor ondernemers waarbij de schuldenlast inmiddels zó hoog is opgelopen dat de terugbetaalcapaciteit zwaar onder druk komt te staan. Er is hulp voor je! Doorgaans zijn dit trajecten die je niet alleen wilt en kunt afleggen. En er is hulp voor je. Hierover snel meer.

Gooi en Vechtstreek werkt door!
Tags: