NLDoet weer Pampus

Vorig jaar op 13 maart voeren wij met bestuur en enkele leden van de OVGM richting Pampus. In het kader van NL-Doet hebben we daar onze handen uit de mouwen gestoken en samen Pampus klaar gemaakt voor het nieuwe (toeristen) seizoen.  Toen wisten we natuurlijk niet dat er nauwelijks sprake zou zijn van een seizoen.

Ook dit jaar staat dit project wederom op het programma en gaan we met een delegatie weer richting Pampus. De planning is vrijdag 28 mei.

Heb je zin om mee te gaan en samen een dagje heerlijk buiten, op afstand, lekker te klussen op een eiland waar je niet zo snel komt. Heb je zin om letterlijk eens een dag samen iets te ondernemen?

OVGM doet weer NL doet!

Ergens rond 09.00 uur vertrekt doorgaans de boot richting Pampus vanuit Muiden. Tegen 16.00 uur ben je weer terug. We hebben een after-borrel gepland (op gepaste afstand) bij OVGM lid studio Harm Hasenaar in Fort C te Muiden.

Wil je mee om samen de handen uit de mouwen te steken?  Mail dan naar: voorzitter@ondernemersgooisemeren.nl

NLDoet weer Pampus