Hoe gaat het met UNIT 10 fotografie?

De OVGM in gesprek met UNIT 10 fotografie

Wij spreken met Gerke van de Hoef . Wat is haar toekomstvisie en heeft zij nog tips voor andere ondernemers?

Eigenaar

Gerke van de Hoef

Branche

Fotografie | Beeldredactie

Waar is je bedrijf gevestigd?

Muiden

Hoe gaat het met jou en je bedrijf?

Momenteel ben ik heel druk met een aantal mooie opdrachten, dus lekker aan het werk. Verder dan dat vooruit kijken vind ik wat lastiger door corona. Een aantal klanten die voorheen vanzelfsprekend met regelmaat terug kwamen doen dit nu even niet. Ik heb het vertrouwen dat dat straks weer goed komt richting de zomer, maar het dwingt me ook om op een andere manier te kijken naar mijn eigen bedrijf. Naast alleen fotografie bied ik nu bv ook styling & beeldredactie aan waardoor ik bestaande klanten nog beter kan helpen op het gebied van beeld maar waarmee ik ook nieuwe klanten aantrek. Daarmee vind ik het een spannende en ook hele leuke periode

Wie of wat heeft jou het meest geïnspireerd de afgelopen maanden?

Niet iemand specifiek maar eigenlijk alle horeca-ondernemers die zich échte ondernemers toonden door razendsnel te schakelen en afhaal/take-way organiseerden op een mooie manier. In Muiden hebben we daar tal van voorbeelden van.

Heb je tips voor andere ondernemers?

Blijf bewegen als ondernemer en wees nieuwsgierig!

Blijf bewegen als ondernemer en wees nieuwsgierig!

Gerke van de Hoef

Wat heeft volgens jou, Corona ons geleerd? 

Ons, maar met name mijzelf heeft het tot op heden geleerd dat niets hetzelfde blijft. Alles is constant in beweging en aan jou de vraag óf en hóe je mee wilt bewegen.

Hoe zie jij de toekomst?

Positief, komend jaar zie ik als een jaar om mijzelf/mijn bedrijf verder te ontwikkelen. Onder andere door bijscholing maar ook door met een coach naar mijn bedrijf en werkzaamheden te kijken. Plannen genoeg!

Wie van de OVGM zou jij dit interview ook willen laten invullen?

Zandra Booij van Comojo Media

Hoe gaat het met UNIT 10 fotografie?
Tags: