Samen Succesvol Ondernemen weer van start!

Beste ondernemers, beste leden van de OVGM! 

Na 1 ½ jaar jullie van achter een beeldscherm of via de telefoon gesproken en gezien te hebben – althans een aantal van jullie – gaan volgende week dinsdag weer van start met Samen Succesvol Ondernemen!

Wij, het bestuur, zijn ontzettend blij dat we jullie en elkaar weer eens live mogen en kunnen zien. Er valt veel bij te praten, maar ook ‘gewoon’ – want zeg nu zelf zo gewoon is dat niet meer – van elkaars verhalen en aanwezigheid te genieten én om samen te onderzoeken hoe wij elkaar kunnen versterken. Want uiteindelijk zijn wij allemaal elkaars (potentiele) klanten en/of kunnen wij elkaar koppelen aan anderen in ons netwerk. Want de kracht van de groep is elkaar helpen, kennis, ervaring en business delen waardoor vanzelf vermenigvuldiging plaatsvindt. Hoe mooi en eenvoudig is dat!

Dinsdag de 14de zal ook Babs van Gisbergen van Gooise Meren Marketing (GMM) aanwezig zijn. Zij zal kort vertellen wat de stand van zaken is bij GMM is en wat wij, ondernemers en GMM, voor elkaar kunnen betekenen.

Uiteraard is ook het bestuur van de OVGM aanwezig en zullen wij (ook heel) kort vertellen waar wij mee bezig zijn. En het overgrote deel van de tijd en ruimte is voor jullie, de ondernemers.

Waar? Fort C, Vestingplein 1 te Muiden
Hoe laat? Van 17.00 tot 19.30 uur

Vanwege de geldende corona regelgeving verzoeken wij je vooraf aan te melden via secretaris@ondernemersgooisemeren.nl . 

Brigitta M.C.Boonacker
Voorzitter


www.ondernemersgooisemeren.nl

Facebook
LinkedIn

voorzitter@ondernemersgooisemeren.nl
035 200 24 79

Samen Succesvol Ondernemen weer van start!