Go Digital – 50 jaar OVGM

Eind vorig jaar vierden wij ons 50 jarige bestaan en beloofden toen dat we 2022 in het teken zouden doen laten staan van het thema : Het nieuwe ondernemen – het ondernemen van de toekomst.
Daartoe gaan we vele onderwerpen uitdiepen en belichten op allerlei verschillende manieren.
De eerste activiteit is geweest. Samen met Spot035 heeft de OVGM de workshop Optimaliseren van je website en/of webshop georganiseerd. Deze gratis workshop werd woensdag 26 januari online gegeven en wat een groot succes. Hij werd zo goed ontvangen dat er over nagedacht wordt hem mogelijk het volgende kwartaal deels te herhalen en een vervolg te geven.

Er staan nog drie (gratis) workshops op het programma – allen in het teken van de digitalisering en ook nu weer georganiseerd door de OVGM in samenwerking met Spot035.

Woensdag 2 februari: Vergroot je online vindbaarheid bij zoekmachines

Hoe krijg je meer verkeer naar je kanalen? Hoe zorg je ervoor dat je bedrijf online gevonden wordt? Jelte Veldmeijer van Grilled Online Marketing Bureau legt uit hoe SEO (search engine optimization) en SEA (search engine advertising) werken.
Herken jij je in bovenstaande vraagstukken? Ben je klaar voor groei en ontwikkeling binnen je onderneming? Schrijf je dan in voor de meeting met onze expert! In een korte workshop praat hij je bij over geschikte mogelijkheden en oplossingen. Uiteraard krijg je ook de kans om zelf vragen te stellen.

Woensdag 9 februari: Boost je onderneming door social media

Zou jij meer gebruik willen maken van sociale media, maar weet je niet hoe je moet beginnen? Eric Cornelissen en Gerrit-Jan Heerschop van Online Content Machine laten zien hoe je platforms als LinkedIn, Facebook en Instagram kunt inzetten als online marketingtool voor je bedrijf.
Herken jij je in bovenstaande vraagstukken? Ben je klaar voor groei en ontwikkeling binnen je onderneming? Schrijf je dan in voor de meeting met onze experts! In een korte workshop praat hij je bij over geschikte mogelijkheden en oplossingen. Uiteraard krijg je ook de kans om zelf vragen te stellen.

Woensdag 16 februari: Veilig online ondernemen

Wat moet je als ondernemer weten op het gebied van online veiligheid en privacy? Sinds de invoering van AVG is dit een van de meest gestelde vragen door ondernemers. Hoe voorkom je dat gevoelige data in verkeerde handen terechtkomen? Dong IT laat zien hoe je webbeveiliging in de praktijk kunt toepassen.
Herken jij je in bovenstaande vraagstukken? Ben je klaar voor groei en ontwikkeling binnen je onderneming? Schrijf je dan in voor de meetings met onze experts! In een korte workshop praten zij je bij over geschikte mogelijkheden en oplossingen. Uiteraard krijg je ook de kans om zelf vragen te stellen.

Alle workshops zijn gratis en online. Ze starten allemaal om 18.30 uur en duren tot 20.00 uur. Het zijn interactieve praktische workshops. Je kunt al je vragen stellen. Een echter aanrader! Door het interactieve karakter is er plaats voor 30 ondernemers. Dus meld je snel aan, want vol = vol.
Meld je hier aan.

Voor in de agenda:


Go Digital – 50 jaar OVGM
Tags: