Bestuur

Brigitta Boonacker

Voorzitter

voorzitter@ondernemersgooisemeren.nl

Brigitta is mede-eigenaar van Eurofa ict &  telecom en Supply4u, compatibal toners en inktcartridges

Reijer Hekelaar

Penningmeester

penningmeester@ondernemersgooisemeren.nl

Reijer is partner bij Pyxis, adviseurs, fiscalisten en accountants

Christa Bastiaan

Secretaris

secretaris@ondernemersgooisemeren.nl

Christa is  als Virtueel Assistent, op het gebied van social mediamarketing en officemanagement, eigenaar van CHB Content 

Harm Hasenaar

Vertegenwoordiger Muiden

Harm Hasenaar is oprichter en eigenaar van zijn multidisciplinair ontwerpbureau Studio Harm Hasenaar en werkende vanuit het prachtige erfgoed fort-C in Muiden.

Daan Gorter

Communicatie & Evenementen

communicatie@ondernemersgooisemeren.nl

Daan Gorter is web-ontwikkelaar en social-media marketeer. Je kunt bij Daan terecht voor al je vragen omtrent websites, automatisering en social media.

Nick Jägers

Assistent Penningmeester

Medewerker Pyxis, adviseurs, fiscalisten en accountants.

Rob Nieuwenhuis

Adviseur

Rob heeft jarenlang winkels gehad in het centrum van Bussum. Hij heeft de dossiers Parkeren en Verkeer onder zijn hoede en is afgevaardigde in het bestuur van Stichting PRO Bussum.

Theo Kort

Adviseur

Theo heeft jarenlang zitting gehad in de besturen van de verenigingen welke voorafgingen aan de OVGM. Zijn winkels Kort shoes heeft hij overgedragen aan zijn zoons.

Interesse?

De OVGM is altijd op zoek naar bestuursvertegenwoordiger(s) vanuit de ZZP/ZP groep en ondernemers uit Naarden en Muiden/Muiderberg. Heeft u zin om ons bestuur te komen versterken of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met de Brigitta Boonacker, voorzitter@ondernemersgooisemeren.nl.