Corona loket

Dit virtuele loket is voor alle ondernemers die door de crisis en de maatregelen die er genomen zijn als gevolg van de Corona crisis in de (financiële) problemen komen en/of dreigen te komen. Je hoeft dus geen lid te zijn.

Onderstaand alle algemene informatie die wij tot nu toe hebben kunnen vinden en bundelen.
Is deze informatie niet op jou van toepassing, zit het juiste antwoord op jou vraag hier niet bij? Mail deze dan naar coronaloket@ondernemersgooisemeren.nl.  Wij zullen ons uiterste best doen je te adviseren.
Omdat wij ook (thuis) werken hopen wij op begrip wanneer wij niet binnen een uur antwoorden. Wij doen ons uiterste best om zo snel mogelijk te antwoorden.

Vragen en problemen

Wij bieden ondernemers van Gooise Meren de mogelijkheid hun vragen en/of problemen voor te leggen aan een team van vrijwilligers die zich vanuit hun expertise belangeloos hebben aangemeld om hun collega ondernemers te helpen.

Het team bestaat tot nu toe uit een aantal advocaten met de volgende expertises:
arbeids-, fiscaal-, ondernemings- en financieel recht en een jurist/bewindvoerder welke nu werkzaam is bij de bank als analist.

Mail je vraag en/of probleem naar coronaloket@ondernemersgooisemeren.nl

Het feit dat wij dit op vrijwillige basis doen verschoont ons niet van de plicht zorgvuldig en vertrouwelijk met alle informatie die wij onder ogen krijgen om te gaan. Ook zullen wij de regels van de AVG ten aanzien van (privacy) gegevens uiteraard volgen.

Disclaimer: De OVGM en de genoemde vrijwilligers kunnen niet aansprakelijk gesteld worden voor de adviezen, de informatie en andere zaken deze kwesties betreffende. De ondernemer in kwestie is te allen tijden zelf verantwoordelijk en aansprakelijk.

Waarschuwing: er zijn bedrijven die zich presenteren als overheidsinstantie en die aanbieden om tegen betaling ondernemers te helpen bij het aanvragen van de regelingen rond corona. Aanvragen voor een regeling bij je gemeente (Tozo) of andere instanties is sterk vereenvoudigd en daardoor zelf goed te doen. Hiervoor worden geen kosten berekend.

De OVGM en het Corona loket staan in nauw contact met de afdeling economie en de taskforce groep van de gemeente Gooise Meren.

Regelingen

Wij maken onderscheid tussen twee soorten regelingen