Het MKB en ZZP’ers

De gemiddelde MKB-er en ZZP-er heeft op zich weinig met de gemeente van doen. Wel hebben zij een groot belang in het netwerk binnen een gemeente. Met de fusie van Gooise Meren is dit netwerk groter geworden. Reden temeer om een platform te bieden waar deze groep ondernemers elkaar kunnen ontmoeten en leren kennen.

Ledenvergadering

Daarom organiseert de OVGM iedere 2 maanden een ledenvergadering. Op deze bijeenkomst hebben leden en bestuur de gelegenheid vragen en ideeën met elkaar te bespreken. De wethouder EZ zal zoveel mogelijk aanwezig zijn om dat wat speelt in de politiek voor ondernemers toe te lichten en uiteraard is er ruimschoots tijd en ruimte om vragen aan de wethouder te stellen. (Nieuwe) Leden krijgen de gelegenheid zichzelf voor te stellen en uiteraard kan er onder het genot van een drankje prettig en gezellig met elkaar gesproken worden. De locaties van deze bijeenkomsten zullen rouleren door de gemeente.

Thema avonden

Naast deze bijeenkomsten streeft het bestuur van de OVGM er naar minimaal drie thema avonden per jaar te organiseren. Dit kan variëren van een gezellig samenzijn tot een informatieve avond over een specifiek onderwerp.