Nathan Tax Denkt, Zingt en Maakt

Nathan Tax Denkt, Zingt en Maakt

Niets is (te) gek!

Oosterpad 1, Bussum

Omschrijving

Mijn naam is Nathan Tax en ik ben klassiek zanger, academisch filosoof en cultureel ondernemer. Voorheen woonachtig in Nijmegen en Amsterdam, inmiddels met mijn partner in Bussum neergestreken sinds juli 2021. Ik zing bij Cappella Amsterdam in binnen- en buitenland, ben artistiek leider van opera- en muziektheatergezelschap Cherubino en geef klassiek zangles aan huis.

In Bussum ben ik inmiddels betrokken bij de Remonstrantse Gemeente, waar ik met andere fantastische collega's uit Bussum de (online) kerkdiensten opluister met onontdekte parels en tophits uit de klassieke muziek. Bij kamermuziekserie 'De Kleine Zaal om de Hoek' geeft dit ensemble in oktober 2022 een feestelijk en romantisch concert als kick-off van het nieuwe seizoen.

Ik ben een ideeënmens en een verbinder, met een focus op processen. Ik houd ervan gedurfde initiatieven op te zetten en onverwachte samenwerkingen aan te gaan met als doel te raken, vermaken en aan het denken te zetten. Ben benieuwd hoe gedurfd Bussum en gem. Gooise meren is!