BootVerplaatsService.NL

BootVerplaatsService.NL

Yacht delivery & Cursussen leren varen zonder stress

Kolonel Michaëlstraat 14, Naarden

Omschrijving

Wat doet BootVerplaatsService.NL

Naast het schepen overvaren van A naar B om welke reden dan ook is een belangrijk deel van ons werk het begeleiden van mensen die een schip gekocht hebben en het spannend vinden om er mee te gaan varen.

Vind je het spannend om met je aangeschafte schip te gaan varen:
Dat kan zijn omdat je het schip nog niet kent en het fijn vindt om het schip met een ervaren schipper te leren kennen. Of omdat je het vaargebied niet kent waar het schip opgehaald kan worden. Heel begrijpelijk dat als je gewend bent te varen op relatief rustige meren of plassen en je nu je schip zal moeten varen over drukke rivieren, kanalen en te maken krijgt met beroepsvaart en/of grote sluizen en bruggen.


In beide gevallen nodigen wij de eigenaar van harte uit om mee te varen bij het ophalen van het schip. Vaak zijn het mooie tochten en wat is er fijner om op deze wijze je aanwinst goed te leren kennen en er ontspannen mee leren om te gaan.

Onze missie:
Onze missie is schippers en hun passagiers te laten genieten van het varen op hun schip en te voorkomen dat zij de attractie zijn bij sluizen en bruggen.