Pyxis Accountants & Belastingadviseurs

Pyxis Accountants & Belastingadviseurs

Huizerweg 4, Bussum

Omschrijving

Strategische samenwerking, uw meerwaarde
Meerwaarde ontstaat door samen te kijken naar de tijdshorizon van uw ondernemingsplannen en uw persoonlijke ambities en deze te koppelen aan een systematische verbeteringsaanpak op basis van de belangrijkste resultaatbepalers van uw onderneming.

Fiscale navigatie
Ons teams van accountants, fiscalisten, financieel planners en bedrijfskundigen vormen samen uw financiële en fiscale navigatiesysteem. U ziet dat ook terug in de kompasnaald in ons logo.

Financiële planning
Als geregistreerd financieel planner kunnen wij inzicht bieden in wat u nu moet doen om de langetermijndoelstellingen van uzelf en uw onderneming te bereiken.

Sturing op verbetering
Wij begeleiden onze relaties naar een hoger rendement en een hogere ondernemingswaarde. Dit doen wij met een structurele aanpak op basis van ons beproefde Management Kompas Systeem.

Gerelateerd aan Pyxis Accountants & Belastingadviseurs

dinsdag 28 januari, 2020

Pyxis in beeld

De OVGM is op bezoek bij Jeroen Duivis Wij spreken met Jeroen Duivis over zijn accountantsbureau in Bussum. Ik denk dat je als accountant alleen maar, echt goed, je cliënten kan helpen als je zelf de ondernemersrisico’s kent. Jeroen Duivis